|
|
|
|
|
| | |
|
· HŰTÉSTECHNIKA / SOKKOLÓKAMRÁK, GYORSFAGYASZTÓK |
|
GYORSFAGYASZTÓ (SOKKOLÓ) BERENDEZÉSEINK
Sokkoló kamráink és berendezéseink egyedi igények szerint készülnek, melyek gazdaságos, egyszerű és sokoldalú gyorsfagyasztást biztosítanak megrendelőink számára. A technológiának köszönhetően termékei megőrzik minőségüket, tápértéküket, állagukat és víztartalmukat.
Berendezéseinket az élelmiszeripar alábbi területeire ajánljuk:
Melegkonyhai ételhűtés és ételfagyasztás
Pék- és sütőipar
Cukrászat
Húsipar, vágóhidak, húsfeldolgozók - hűtése
Zöldség-és gyümölcs feldolgozás - hűtés
Melegkonyhák, cukrász üzemek esetében rozsdamentes, beépített aggregátos, GN tálcás sokkolókat ajánlunk, több méretben:
+90 oC-ról +3 oC-ra: 15-55kg/h; +90 oC-ról -18 oC-ra: 9-35kg/h kapacitással.
Nagyobb kapacitás esetén egyedi igényekhez szabott, egyszerre több fagyasztó kocsi befogadására is alkalmas, szendvicspanelből épített kamratestet és hűtőgépészetet tervezünk.
Fagyasztó kocsis sokkolóink előnyei:
Különböző méretű, alakú és átfagyási idejű termék egyidejű fagyasztására is alkalmas
A fagyasztó kocsik kötetlenül, szabadon mozgathatók
Olcsóbb, mert nem igényel drága, bonyolult anyagmozgató mechanizmusokat, viszont fagyasztási tulajdonságai egyenértékűek
Egyszerre akár 1-8 kocsi befogadására is alkalmas
Mérettől függetlenül, utólag is beépíthető
Gazdaságos, mert kapacitástól függően szabályozható teljesítményű
Sokkoló berendezéseinkhez természetesen fagyasztó tároló és alapanyag hűtő építését is vállaljuk. Erről bővebb információt a HŰTŐKAMRÁK menüpont alatt találhat.
Ajánlatkérés esetén az alábbi paramétereket kérjük megadni:
Fagyasztási feladat leírása
Rendelkezésre álló alapterület és magasság
Igényelt fagyasztó kapacitás: kg/óra-ban megadva
Áru fajtája
Áru betárolási hőmérséklete
Áru véghőmérséklete
Hűtőgépészet helye, várható távolsága a fagyasztó kamrától
Ajánlatkérésüket elküldhetik faxon, vagy e-maiban, illetve készséggel nyújtunk segítséget, személyes helyszíni felméréssel, konzultációval is!
|
|
| |
| | |
| |
|
|
|
|